fatihtv,tv,Fatih,Türkiye,İstanbul,Dünya ,Farklı ekran
 
 
26 Nisan 2024


ŞEKER TÜKETİMİ YAŞLANMAYI HIZLANDIRIR



İsim Soyisim

A- A+



ŞEKER TÜKETİMİ YAŞLANMAYI HIZLANDIRIR...

Zararları;

1. Bağışıklık sistemini kötü koordine eder ve işlevsel yeteneğini azaltır.

2. Hücreleri kurutur ve potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum gibi kritik elektrolitlerin vücuttan tüketerek hücre ölümüne ve kronik kas spazmlarına yol açar.

3. Hücreleri insüline duyarlı hale getirmeye yardımcı olan krom, bakır, çinko ve diğer eser minerallerin vücuttan azaltır. Bu, hücre zarı insülin direncini daha da hızlandırır.

4. Kanser hücre bölünmesini ve çoğalmasını indükler ve tümör büyümesini yavaşlatan ve kanser hücresi apoptosisini (programlanmış hücre ölümü) engelleyen mekanizmaları inhibe eder.

5. Dokuya zarar veren Gelişmiş Glikolitik Enzimler (AGE’ler) oluşturur.

6. Glutatyon, C vitamini ve E vitamini gibi antioksidanları vücuttan tüketir.

7. İnsan Büyüme Hormonunu (HGH) inhibe eder ve kortizol seviyesini yükseltir.

8. İşlevsel olmayan kemik, kas ve eklem kimyasıyla sonuçlanan hücresel protein sentezini inhibe eder. Bu osteoporoz, osteoartrit ve kronik kas ve eklem ağrısı riskini hızlandırır.

9. Candida ve diğer maya benzeri organizmalar gibi patojen bakteri ve parazitlerin büyümesini teşvik eder. Bu aynı zamanda iyi bakteridir vücuttan azalırsa, bağırsakta, solunum dokusunda ve sinüslerde kronik enfeksiyonlara yol açabilir.

10. Obeziteye, yüksek trigliseritlere, anormal LDL: HDL kolesterol seviyelerine ve yüksek arteriyel enflamatuar risk faktörlerine yol açar.

11. Kan beyin bariyerini açar, iz mineral depolarını beyinden azaltır ve toksinlerin ve diğer ağır metallerin beyin dokusunda birikmesini sağlar.

12. Kronik ağrıya, nöropatilere, görme bozukluklarına ve hızlandırılmış organ işlev bozukluğuna yol açan sinirleri yok eder.

METİN ÇAYCI    AVRUPA VUCUT GELİŞTİRME ŞAMPİYONU İSPANYA BARCELONA ...

 

Yorumlar (0)



Bu makaleye ait yorum bulunmamaktadır